Kaspersky VPN Secure Connectionin Rajattomaan versioon siirtyminen

Kaspersky VPN Secure Connectionin Rajattomaan versioon vaihtaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Päivitä-painiketta.

Yksi seuraavista tapahtuu:

• My Kaspersky -sivu aukeaa selaimessa.
    • Kumppanimme verkkokauppaikkuna avautuu selaimeen.
    • Kolmannen osapuolen verkkokauppaikkuna avautuu selaimeen.

Vaihdettaessa sovelluksen Rajattomaan versioon selaimen ikkunassa näkyy yksi käytettävissäsi olevista Kaspersky VPN Secure Connection -tilauksen tarjouksista. Tarjous voi riippua tilauksen rekisteröintialueesta.

3. Jos My Kaspersky -sivu aukeaa selaimessa:
    1. Syötä sähköpostiosoite ja salasana jotka määritit luodessasi tiliäsi My Kasperskyssa. Ellei sinulla ole tiliä, voit luoda tilin.
    2. Siirry My Kaspersky -sivulla Käyttöoikeudet-osioon.

Sinut ohjataan Kasperskyn verkkosivustolle, josta voit ostaa tilauksen.

4. Jos verkkokaupan sivu aukesi selaimessa:
    1. Osta Kaspersky VPN Secure Connection -tilaus.

Kun olet suorittanut ostoksesi, tilauksesi aktivointikoodi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

2. Siirry My Kasperskyssa Tilaukset-osioon.
    3. Syötä aktivointikoodi ja napsauta Lisää-painiketta.

Kaspersky VPN Secure Connection -tilaus näkyy ikkunassa. Aloita sovelluksen Rajattoman version käyttäminen yhdistämällä laitteesi My Kasperskyyn.

Voit käyttää Kaspersky VPN Secure Connectionia myös laitteilla, jotka käyttävät macOS:ää, iOS:ää tai Androidia.